Butik/lagerpersonal extra till Grolls i Kristianstad


Vi söker dig som vill jobba extra med försäljning hos oss!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd.

Vi söker dig som

  • Viktigast är att du brinner för service och försäljning.
  • Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ.
  • Du har truckkort och har ADR-utbildning.
  • Du bör ha tidigare erfarenhet av, och kunskap inom våra produktområden, men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet.
  • Vi tror att det här är ett bra extrajobb för dig som har ett intresse för försäljning och våra produkter. (vi är en AGA-gas depå)
 
Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund.

Vi erbjuder
Tjänsten är på deltid (10 tim/vecka) som lager/butikssäljare, med tillträde enligt överenskommelse. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17. Vi har kollektivavtal och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

 
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2019-09-23. 
 
Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Annika Arvidsson på 044-282557.
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
 
Välkommen med din ansökan!