Jobba hos oss

Våra kunder är proffs, som lever på sin kunskap och sin tid. De är beroende av att få proffsiga råd och lösningar av oss – sitt team. Därför erbjuder vi flera specialistområden och flera varumärken under samma tak. Tillsammans är vi multispecialisten Swedol.

Vi alla i koncernen ingår i kundens team – i alla roller och på alla nivåer. Vi har samma gemensamma kund som vi hjälps åt att serva, i nära samarbete med våra leverantörer och andra partners.

Våra kunder gillar oss därför att vi sätter dem i centrum och visar att vi vill att de ska bli framgångsrika i sina verksamheter. Vi är proffsiga och trevliga, vi förenklar deras vardag och försöker alltid hitta de bästa lösningarna.

I vårt arbete vägleds vi av fyra gemensamma värdeord:

Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv

 

 

En förutsättning för att Swedol ska kunna erbjuda kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt är att koncernen utvecklas tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare, nu och i framtiden.

Swedols värdegrund är vägledande för alla medarbetare inom koncernen och i dialog med kunden. Enkelt och proffsigt kompletteras med hjärta och driv för att spegla den viktiga roll som varje medarbetare har för Swedols erbjudande. Medarbetarnas utveckling förutsätter, utöver utmanande arbetsuppgifter, även relevanta utbildningar och stimulerande kompetensutveckling.